Verkooppunten

Drie verkooppunten

In het park zijn er drie verkooppunten waar u drinken en snacks kunt halen. Elk verkooppuntje heeft ook gratis ranja die u kunt tappen. Sommige producten worden alleen bij bepaalde verkooppunten verkocht, maar er is genoeg keus voor iedereen.

Pukkemuk

Bij de bar binnen kunt u terecht voor drinken, chips, snoep en ijsjes. Natuurlijk staat er ook gratis ranja. Binnen vindt u ook de ijsboerderij en de pannenkoeken. Hier kunt u ook bestellen van de grootste menukaart van de keuken, waaronder keus van luxe gerechten, salades, uitsmijters, pannenkoeken en nog veel meer. Klik hier voor de volledige menukaart.

Hooimijt

De Hooimijt kunt u vinden bij de watersplash. Hier kunt u ook terecht voor warme en koude dranken, snoep, chips, ijsjes en gratis ranja. In de zomer kunt u ook eten bestellen, waaronder tosti’s, broodjes worst en broodje pulled pork. U kunt de menukaart bij het verkooppuntje zelf vinden.

‘T Schuurke

Ons laatste verkooppuntje,’t Schuurke, kunt u vinden bij de bootjesbaan. Ook hier kunt u drinken bestellen en snoep, chips of ijsjes kopen. Bij dit verkooppuntje kun je binnenkort ook snoep vinden dat alleen bij ‘t schuurke verkocht zal worden. U kunt de menukaart bij het verkooppuntje zelf vinden. Gratis ranja is hier helaas niet beschikbaar.