Camping Pukkemukhoeve

Pukkemuk

Hier kunt u zich gemakkelijk een hele dag vermaken! En als u een nacht of langer op onze camping verblijft, kunt u ook de prachtige omgeving verkennen.
Kom genieten van de kinderboerderij, ga het water op met de klompjesbaan, raak al die energie kwijt in de speeltuinen, trap een balletje in de voetbalkooi, laat je verrassen door het boerensprookjesbos of trek je zwemkleding aan voor die unieke waterspeeltuin en onze waterglijbaan!
1. Alles is in eigen huis gemaakt en daardoor ook uniek
2. Volledig toegankelijk voor gasten met een beperking (met rolstoelschommel!)
3. Ontdek de prachtige omgeving vanaf de camping
4. Voor meer dan één dag vol plezier
5. Op fietsafstand van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen

In de omgeving

Dongen ligt in de driehoek Waalwijk-Breda-Tilburg en daarmee in het hart van de provincie. Met de Efteling en Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen op slechts vijf minuten rijden, móét u naar beide attracties als u in de buurt bent. Zoekt u iets rustigers, ga dan watervogels spotten in natuurgebied Huis ter Heide of naar vestingstad Heusden

Tenten/accomodatie

U kunt overnachten op de Pukkemukhoeve, onze ruim opgezette plattelandscamping. Op onze minicamping kunt u uw eigen tent opzetten of kiezen voor een luxe chalet (tot zes personen) of knusse tweepersoons trekkershut, ideaal voor toerfietsers en/of wandelaars.
Elke plaats is voorzien elektriciteit.

Reviews

Diana V
Diana V
28/05/2023
Geweldige dag gehad Vandaag geweest met 2 volwassen en 2 kids van 4,5 jaar. We hebben er heerlijk buiten gezeten en ons verwonderd over het aanbod. Wat een gezellig en ruim opgezet park. De kids hebben zich uitstekend vermaakt en vonden alles maar wat te leuk, het waterpark was ook geweldig met dit lekker weertje. Het eten was prima, en wat fijn dat je onbeperkt ranja kan tappen. Ik kan mij niet echt vinden in de recensies hieronder, over schimmel in de bekers, wel waren ze nog nat, maar mij lijkt dat niet echt iets ernstigs als het gewoon schoon is. We hebben een onwijs leuke dag gehad en we zijn zeker van plan eens terug te komen. 👌
yvon k
yvon k
26/05/2023
Super leuke en gezellige camping We hebben een super gezellig Hemelvaart weekend gehad. Alles kan op de camping. Familie van ons kregen wat verder van ons af, een plaats aangewezen. Maar de meid van de receptie, vond het goed dat ze de caravan bij ons op de plaats zouden zetten. Als er maar niemand last van had. De vriendelijke eigenaar kwam af en toe een praatje maken. We komen zeker nog eens terug met onze kleine pleegdochtertjes. Ze vonden het geweldig. Mvg. Fam. Kerbel
Erwin
Erwin
25/05/2023
Fijn, gezellig verblijf gehad. Hygiëne kan wat beter We hebben met 3 gezinnen 4 nachten op de camping gestaan. Wij zelf in het chalet van 4 personen. Als je je erop instelt dat je voor een kampeergevoel gaat, dan is het prima. Chalet best ruim opgezet, volwassen bed is laag maar ligt goed! Onze dochter heeft ook prima geslapen in het stapelbed. Er zit geen wc en douche in het chalet. Daarvoor ga je naar de de ruimte waar alle campinggasten naar het sanitair gaan.Qua hygiëne kan het beter. En dat kan in kleine dingen al het verschil maken. In het huisje bijv een likje verf bij het keukentje of een plaat monteren zodat de kookspetters niet meer zichtbaar zijn. En in het sanitair gebouw zou het toch fijner zijn als er vaker wordt schoongemaakt. De kinderen hebben het erg naar de zin gehad, er is veel te doen op het park. Leuk contact ook met de eigenaar. Een erg vriendelijk man.
Marie-christien K
Marie-christien K
05/05/2023
Genieten met opa en oma Een heerlijke mini vakantie van 4 dagen, met de kleinkinderen. En als het aan hun had gelegen, waren we langer gebleven. Ook het personeel heel vriendelijk.
D N
D N
03/05/2023
Top Ben er al meerdere keren geweest. Met dochter van 6 is het heel leuk. Boven de 12 word het wel saai.Kids kunnen heerlijk spelen. zeker een aanrader!
Wilma W
Wilma W
29/04/2023
Geweldig Onze dochter heeft een heel leuk, gezellig kinderfeestje gehad. Jammer dat het niet warm genoeg was om met water te spelen, maar daar komen we zeker een keer voor terug. Heel erg bedankt
Rebecca
Rebecca
26/04/2023
Leuk park, horeca kan stuk beter Leuk ontspannen plek waar kinderen leuk kunnen spelen tussen de boerderijdieren. Mooi concept waar kinderen heel veel plezier aan beleven. Daarom kom ik er graag. Horeca en hygiëne valt tegen. Gratis Ranja maar de bekers zijn onvoldoende schoon. Koude tosti, niet goed gebakken frites. Waarschijnlijk door te jong onervaren personeel en het tekort aan goede horeca krachten. Daarnaast ook nog eens behoorlijk aan de prijs voor deze kwaliteit. Zet hier iemand neer die begrijpt hoe het moet. Verder zijn medewerkers wel uiterst vriendelijk en werd de koude tosti zonder discussie geruild voor een warme.
Femke1804
Femke1804
07/04/2023
Geslaagd schoolreisje Wij zijn met groep 1-2-3 naar Pukkemuk geweest op schoolreis. Het contact met het park verliep vlot: bij vragen kregen we snel, duidelijk en vriendelijk antwoord. Ook op de dag zelf was alles top geregeld. Omdat het weer slecht was, werd spontaan aangeboden een ritje te maken met de huifkar.Alle kinderen hebben zich prima vermaakt en ook wat het eten en drinken betreft was alles dik in orde.

Niemand komt droog thuis!

Tijdens warme zomerdagen zijn uw kinderen niet weg te slaan bij onze Watersplash! Niet verwonderlijk, want deze waterspeeltuin zorgt voor verkoeling en heeft voor ieder wat wils. Kinderen kunnen liters water over zich heen krijgen en met waterpistolen tegen elkaar vechten. Dus pas op: kom niet te dichtbij, anders kom je ook niet droog weg!