Kamperen bij Pukkemuk

De Pukkemukhoeve, een mooie camping op het Brabantse platteland, omringd door de vrije natuur. De camping is heel ruimtelijk opgezet om het “plattelands-gevoel” nog meer te versterken. Iedere plaats is voorzien van water, afvoer, en stroom. Op de camping bevindt zich een kleine speeltuin met een grasveld om te voetballen en badmintonnen. Ook grenst onze minicamping aan Recreatiepark Pukkemuk. Meer informatie daarover vindt u op de rest van de site.

Bij een reservering krijgt u ook kaartjes voor toegang bij Pukkemuk. Deze zijn gelding op de aankomstdag vanaf 14:00 uur en gelden voor onbeperkt toegang de gehele dag. In de dagen tussen uw aankomst en uw vertrek zijn de kaartjes ook onbeperkt geldig de gehele dag (10:00 – 18:30 uur). Op uw vertreksdag moet u van de camping af zijn om 11:00 uur, en daarom kunt u met de kaartjes op deze dag nog maar eenmalig naar binnen bij Pukkemuk tot 11:30.

Let op! Kinderen mogen alleen onder volwassen begeleiding het recreatiepark betreden en bezoeken.

Reserveer hier!

Activiteiten

Bij Pukkemuk organiseren we allerlei leuke activiteiten. Van Sinterklaas tot een minidisco en van Pasen tot aan spelletjesmiddagen. Dit doen we in samenwerking met feestkleding365.nl.
Als u een reservering boekt voor het kamperen, gaat u akkoord met de huisregels en het regelement van de Pukkemukhoeve Camping.

Huisregels Pukkemukhoeve Kamperen

Regelement Pukkemukhoeve Kamperen

Pukkemuk parkreglement