Huifkar


Samen met uw gezin of familie er een dagje alleen op uittrekken met een huifkar? Waarom niet? Een aanrader voor groepen die gezellige tochtjes willen maken door het Brabantse landschap!

Wij bieden u de bijzondere gelegenheid om eens een uitstapje te maken met deze huifkar. Samen toeren met uw vrienden, familie, collega’s of bekenden. Verras uw gezelschap eens met een plezierige rondrit. Deze tochten zijn uitermate geschikt voor familiefeestjes, verjaardagen en schoolreisjes. Mensen die slecht ter been zijn kunnen ook in onze huifkarren komen door middel van een opstapje . Het is mogelijk om voor of na de huifkartocht een kopje koffie of een andere versnapering te nuttigen bij Pukkemuk. We hebben een huifkar om leuke rondritten in de regio te maken. De huifkar staat klaar voor de gasten van Pukkemuk. De huifkar rijdt elke dag bij voldoende deelname. Gelieve bij binnenkomst even door te geven als u gebruik van de huifkar wilt maken.
Heeft u iets te vieren? Dat vinden wij heel leuk! U kunt dan een huifkar ritje al reserveren bij uw arrangement. Klik op de onderstaande knoppen over welk arrangement u meer wilt wilt weten wat de huifkar mogelijkheden zijn.