Groepsfeest

Wilt u een gezellige dag (met of zonder kinderen) organiseren? Dan leent Pukkemuk zich uitstekend voor jong en oud. De kinderen hebben binnen en buiten volop speelvertier. Zo kunnen zij heerlijk spelen in de binnen- en buitenspeeltuin, de dieren knuffelen, een wandeling maken door het boerenbos, een rondje varen in de bootjesbaan en een balletje slaan op de interactieve boerenmidgetgolfbaan.
Volwassen kunnen ook deelnemen aan deze activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om met de groep een ritje te maken in de huifkar, te minigolfen of deel te nemen aan een creatieve workshop. Tussendoor is er voldoende ruimte voor een hapje en een drankje en aansluitend kan er geluncht of gedineerd worden.
U kunt zelf voor zowel de volwassenen als de kinderen een arrangement samen stellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Pukkemuk houdt ook rekening met diverse allergieën, er zijn verschillende soorten allergieën, maar wij doen onze best om iedereen de kans te geven om bij ons te komen eten. Onze frietjes worden apart gebakken van de snacks. Meer informatie over allergieën vindt u hier