Fietsen & Wandelen

Fietsen

Op de fiets komt u nog eens ergens! Genieten van de natuur, de mooiste plekjes ontdekken, individueel of samen. Fietsen is een sportieve ontspanning voor jong en oud.

Fietsen is een van de meest gewilde activiteiten tijdens vakanties en vrije tijd. En wat maakt fietsen extra leuk? Het afstappen bij een fietsvriendelijk adres voor een lekker drankje en heerlijke warme appelflap of een kersenwafel op een terras, een smakelijk diner na uw fietstocht of een overnachting. Op het terras kunt u even lekker de benen strekken en genieten van een overheerlijke boeren schepijs of een ijscoupe met alles erop en eraan.

Ook uw elektrische fiets kunt u bij ons opladen! Bij de receptie zijn route kaarten te verkrijgen.

Elektrische fiets leeg?

We hebben capaciteit om 10 elektrische fietsen tegelijk op te laden. De stroom voor het opladen van de fietsen wordt deels opgewekt met zonnen-energie. Pukkemuk is 1 van de 100 groene oplaadpunten in de omgeving. Kijk op http://www.routesinbrabant.nl/go/fietsen/ voor meer informatie over de groene oplaadpunten.

Langs ons bedrijf lopen verschillende routes van de knooppunten route. Voor dat u het weet heeft u al een leuke route te pakken. Op korte afstand is het bosgebied de Loonse en Drunense duinen te vinden. Door dit gebied lopen ook veel verschillende fietsroutes. Een fietsknooppunten netwerk is heel eenvoudig: U fietst een route door de bordjes te volgen van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart. Met behulp van dit systeem kunt u zelf uw route samenstellen. U bepaalt zelf op welk knooppunt u wilt beginnen en stippelt op een gekochte kaart een route uit. U noteert in de juiste volgorde de nummers van de knooppunten en kunt op pad. De nummers volgen!

 

Wandelen

Wilt u een keer wandelen in onze omgeving dan kunt u de Law route 13 (Hertogenpad) proberen. Het Hertogenpad loopt van Den Bosch via Breda naar Roermond. U kunt ook gezellig korte wandelingen maken in onze omgeving,. Bij ons op de receptie liggen routekaarten die u kunt gebruiken.