Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/pukkemuk.nl/httpdocs/wp-content/themes/pukkemuk/engindex.php on line 1
Buckle up and have fun at Recreational Park Pukkemuk!
Find your luck at
Recreational park Pukkemuk

Make a reservation for your
birthday party at Pukkemuk

Het hele jaar, 7 dagen per week,
elke dag open van
10:00 – 18:30 uur
– Over Pukkemuk –

Speelplezier

Kinderen kunnen onbeperkt spelen en hun grenzen verleggen in de binnen- en buiten speeltuin. Kom ook onze dieren bewonderen in het dierenpark. Maak een wandeling door ons mooie boerensprookjesbos. Leer tijdens het spelen van onze midgetgolf meer over dieren en de boerderij. Maak een gezellig tochtje door het Brabantse landschap met de huifkar.

Klik hier voor meer informatie >

Dierenpark

Samen zijn met geitjes, hertjes, paarden, schapen, eendjes, varkens, konijnen, cavia's, vogeltjes, vissen en kippen. Wie wil dat nu niet? Al deze dieren kun je bekijken, met sommige kun je zelfs spelen en knuffelen. Je kunt ook op de pony een rondje rijden!

Klik hier voor meer informatie >

Groepsuitjes

Pukkemuk biedt verschillende arrangementen voor het houden van kinderfeestjes, schoolreisjes, een familiedag, reunie, dagje uit voor senioren of mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Voor de creatievelingen onder ons bieden wij creatieve workshops voor zowel kinderen als volwassenen.

Klik hier voor meer informatie >

Overnachten

En wil je nog langer van ons park genieten, behoort overnachten ook tot de mogelijkheden! Op onze camping, de Pukkemukhoeve, bevindt u zich op het Brabantse platteland, omringd door de vrije natuur. De camping is heel ruimtelijk opgezet om het "plattelands-gevoel" nog meer te versterken. Voor meer informatie klik op de link hieronder.

Klik hier voor meer informatie >

Faciliteiten

Naast al het speelplezier kunt u ook eten bij Recreatiepark Pukkemuk. Vergeet niet onze specialiteiten te proberen: eigen gemaakte pannenkoeken en eigengemaakt boeren schepijs! Er staan talloze gerechten in onze menukaart dus voor ieder wat wils, ook voor mensen met allergenen of dieetvoorkeuren.

Klik hier voor meer informatie >

Neem contact met ons op

We zijn elke dag geopend van 10:00 tot 18:30, en we zijn dan ook telefonisch te bereiken. Of stuur ons een berichtje in het contactformulier!

Pukkemuk
Vaartweg 192a
5106NG Dongen
013 - 515 99 30
Contactformulier
Bel ons!