COVID-19

Reserveer nu online kaartjes

Heropening

Vanaf de heropening gelden er bijzondere maatregelen in ons park om de verspreiding van covid-19 tegen te gaan. Deze regels zijn:

-Kom alleen met uw eigen gezin naar ons park.

-Blijf thuis bij een van de volgende klachten: (neus)verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest. Bij benauwdheid of verhoging (vanaf 38 graden) blijft het hele gezin thuis.

-In onze binnenruimtes (ook toiletten) dienen volwassenen altijd een mondkapje te dragen. Bij binnenkomst kan een gezin geweigerd worden als deze geen mondkapje bij zich hebben.

-U dient ten alle tijden aanwijzingen van het personeel volledig en direct opvolgen zoals ook beschreven in onze huisregels.

-We hebben in verband met de coronamaatregelen een beperkte capaciteit. Reserveer online voorafgaand aan uw bezoek tickets met de datum dat u verwacht naar ons park te komen, zodat wij de toegangsstroom kunnen reguleren. Houd de reservering bij de hand totdat u binnen bent. De persoonlijke gegevens die u ons daarbij verleent worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen mocht er een corona besmetting geconstateerd zijn bij een gast die op dezelfde dag als u aanwezig was. Na verloop van tijd worden al deze gegevens verwijderd.

-Ook Abonnementhouders mogen gratis naar Pukkemuk komen, mits ze van te voren hun bezoek reserveren. Als u wel reserveert maar niet komt, bezet u een plaats van iemand anders, die mogelijk wel had willen komen. Indien misbruik hiervan vaker voorkomt behoudt Pukkemuk zich het recht om het abonnement eenzijdig (tijdelijk) ongeldig te verklaren. Naar het park komen zonder vooraf gereserveerd te hebben is ook voor abonnementhouders niet mogelijk.

-Om te voorkomen dat gasten in een andere richting langs elkaar lopen, hebben we tijdelijk voor drukke dagen een nieuwe uitgang achter het waterspeeltoestel gemaakt.

-Volwassenen van verschillende huishoudens dienen ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Houd om deze reden zoveel mogelijk rechts aan en volg het eenrichtingsverkeer waar aangegeven in de goede richting.

-We raden aan om voordat u naar Pukkemuk komt thuis het toilet te gebruiken en grondig uw handen te wassen. Dit om toiletbezoek op het park te verminderen en voor extra hygiëne.

-Wij verzoeken u om bij binnenkomst een overlevingspakket te kopen. Eigen eten en drinken is nog steeds niet toegestaan.

FAQ

Mogen we cadeaubonnen gebruiken?

Ja het is mogelijk om cadeaubonnen te gebruiken. Reserveren met een cadeaubon gaat via contact@pukkemuk.nl of telefonisch via 013-515 99 30

Is het mogelijk om kinderfeestjes te reserveren?

Het is weer mogelijk om kinderfeestjes te reserveren, mits de begeleiders volwassenen zijn uit een enkel huishouden. Mail naar contact@pukkemuk.nl of bel naar 013-5159930 voor het reserveren van een feestje.

Moet een baby tot 1 jaar ook opgegeven worden bij het reserveren van kaartjes?

Nee. Kinderen onder de 1 zijn gratis en hoeven niet apart gemeld te worden bij het reserveren van kaarten.