Overnachting in Chalet/Cottage bij Pukkemuk

Het is ook mogelijk om bij de Pukkemukhoeve een chalet te huren. U kunt kiezen voor een luxe chalet voor 4 of voor 6 personen. De chalet is uitgerust met 2 of 3 slaapkamers (waaronder 1 met een tweepersoonsbed en 1 of 2 met een stapelbed). In het midden bevindt zich het zitgedeelte en de keuken voorzien van WiFi, magnetron, waterkoker, senseo-apparaat, 2-pits kookstel, servies en bestek voor 4 of 6 personen en een lakenpakket. 
Het is ook mogelijk om bij de Pukkemukhoeve een Cottage te huren. Deze kunt u huren voor maximaal 2 personen voor een nacht of een korte vakantie. Bent u aan het rond trekken door Brabant bijv. met de fiets of te voet en op zoek naar een overnachtingsplaats dan is deze Cottage zeer geschikt. De Cottage is uitgerust met een magnetron, waterkoker, senseo-apparaat, 1-pits kookstel, servies en bestek voor 2 personen en een lakenpakket.
Om het echte campinggevoel te creëren, dient u voor het toilet en wasgelegenheden gebruik te maken van ons sanitairgebouw.

Bij een reservering krijgt u ook kaartjes voor toegang bij Pukkemuk. Deze zijn gelding op de aankomstdag vanaf 14:00 uur en gelden voor onbeperkt toegang de gehele dag. In de dagen tussen uw aankomst en uw vertrek zijn de kaartjes ook onbeperkt geldig de gehele dag (10:00 – 18:30 uur). Op uw vertreksdag moet u van de camping af zijn om 11:00 uur, en daarom kunt u met de kaartjes op deze dag nog maar eenmalig naar binnen bij Pukkemuk tot 11:30.

Let op! Kinderen mogen alleen onder volwassen begeleiding het recreatiepark betreden en bezoeken.

Reserveer hier!

Als u een reservering boekt voor een cottage of chalet, gaat u akkoord met de huisregels en het regelement van de Pukkemukhoeve Camping.

Huisregels Pukkemukhoeve Cottage & Chalet

Regelement Pukkemukhoeve Cottage & Chalet

Annuleringsverzekering bij Pukkemuk

Volledige parkreglement