Event Kalender

Bij Pukkemuk hebben we het hele jaar door allerlei activiteiten! Kijk hieronder welke activiteiten er binnen de komende maanden plaatsvinden.

Wintermarkt

Dit jaar organiseren wij weer een leuke wintermarkt! Heeft u leuke spulletjes om te verkopen die u zelf maakt of waar u zelf niks meer aan hebt? Of wilt u graag reclame maken voor uw bedrijf, geeft u workshops etc? Reserveer uw kraam op onze website!

Kerstmarkt bij Pukkemuk

We vieren feest door middel van een kerstmarkt! Zoek jij leuke spulletjes om te kopen of wil je Pukkemuk in ultieme kerstsfeer zien? Kom dan langs op 16 of 17 december! Wilt u zelf spullen verkopen tijdens onze kerstmarkt? Klik dan op de afbeelding om uw kraam te reserveren!

Kerstbrunch of Kerstdiner bij Pukkemuk

Vier kerst bij Pukkemuk Kom genieten van een brunch of diner op de kerstdagen onder het genot van spelen bij Pukkemuk. Kerstbrunch Zondag 24 december Dinsdag 26 december Klik op de afbeelding om te reserveren Kerstdiner Zondag 24 december Dinsdag 26 december Klik op de afbeelding om te reserveren

Bingoavond – 5 januari 2018

We gaan weer een leuke bingoavond houden! Doen jullie ook gezellig mee? Klik op de afbeelding om meer informatie te bekijken!

Nieuwjaar vieren bij Pukkemuk!

Annie en Sjannie willen samen met iedereen 2018 gaan vieren. Annie heeft een goed voornemen voor het nieuwe jaar, maar Sjannie is daar niet zo blij mee. Waarom? Kom dat zien!